ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
 
21. februar 2024

Nytt budsjettmerke med bredt produktutvalg lanseres av NDI Norge

Dekkgrossisten NDI Norge har fått dekkmerket Goodride i sitt sortiment for å tilby kundene et enda bredere produktutvalg i den prisvennlige kategorien. Først introduseres Goodride sommerdekk, mens vinterdekk og piggdekk introduseres til vintersesongen.

Dekkmerket Goodride blir introdusert på markedet av NDI Norge til den kommende sommersesongen. Et dekkmerke som produseres i Kina av Hangzhou Zhongce Rubber Company – verdens niende største dekkprodusent og Kinas største dekkprodusent.

- Vi opplever en etterspørsel etter prisvennlige dekk på det norske markedet. Med vår introduksjon av Goodride, vil vi imøtekomme dette behovet og samtidig gi våre forhandlere tilgang til et stort produktutvalg av dekk i god kvalitet. Det er en av de helt store dekkfabrikkene med den nyeste produksjonsteknologien som står bak merket, forteller markedssjef, Laila Vang-Johansen.

Gode testresultater
Ifølge markedssjefen vil NDI Group først ha sommerdekk på lager, men til vinteren følger et komplett vinterprogram.

- Det var viktig for oss å finne et dekkmerke som også tilbyr piggdekk, siden det også er stor etterspørsel etter disse dekkene i Norge. Det får vi med Goodride, og vi ser frem til å introdusere merket og gi våre kunder tilgang til et stort og bredt produktprogram og hjelpe dem med å imøtekomme behovet for prisvennlige alternativer til de dyrere merkene, sier Laila Vang-Johansen.

Goodride har blant annet utmerket seg i flere tester, og sommerdekket Goodride Solmax 1 ble i 2022 anerkjent med en TÜV SUD-sertifisering på grunnlag av TÜVs uavhengige kvalitetstester.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn




© 2024 NDI Norge AS

 

WEBSHOP